Egyesületi hírek Újdonságok

Megjelent honlapunkon az átdolgozott esztrich irányelv
A "PADLÓ MI 01:2017 MŰSZAKI IRÁNYELV - ESZTRICHPADOZATOK Tervezés, kivitelezés, követelmények" megjelent honlapunkon és regisztráció nélkül letölthető

A negyedik Hónap témája a honlapon
Letölthető Az esztrich - általános tájékoztató

A harmadik "Hónap témája" a honlapon
Elkészült és letölthető a veszélyes anyagokról készült "Figyelem, Veszély!" című kiadvány

Vegyi és veszélyes anyagok kezelése
Kiadványunk a burkolás során használt veszélyes anyagok besorolását és kezelését mutatja be

Áprilisi előadás az esztrichekről és ipari padlókról
A Magyar Mérnöki Kamara miskolci tagjai számára az Esztrich és Ipari Padló Egyesület valamint a Burkolástechnika Egyesület képviselői április folyamán előadást tartottak az esztrichekről és ipari padlókról. A résztvevők a program lezárásaként a helyszínen végzett keverésnek köszönhetően láthatták, hogyan lehet a ma ismert technológiák és anyagok segítségével nagy szilárdságú, öntömörödő finombetont előállítani.

További hírek »

Építési megoldások Cikkek

Tetőablak: előny lett a gyors beépítés
A gyors beépítés a legtöbb építőanyag, és így a tetőablakok esetén is az egyik fontos tényezővé vált az elmúlt években. A jó tetőfedő számára minden perc érték, így az, hogy a Roto tetőablakok előszerelve kínálják a szakszerű kivitelezéshez szükséges részleteket, ma pénzben is kifejezhető előnyt kínál. A kivitelezést segítő elemek szakszerű beépítéséhez bármilyen tetőhajlásszög, csoportos beépítés vagy térdfalablakkal történő kombináció esetén műszaki támogatást nyújt a gyártó.

Tervlap.hu Cikkek