Egyesületi hírek Újdonságok

Tájékoztató anyag kiadványaink témák szerinti besorolásához
Elkészült a nyomtatott anyagok tematikus rendszerezésének segédeszköze

Tájékoztató a bútorgörgőkről
Megjelent új kiadványunk, amely a bútorgörgőket és csúszótalpakat mutatja be

Ipari padló irányelv 2020
Megjelent az ipari padlók tervezési és kivitelezési irányelve

CPR segédlet - linóleum burkolóanyagok
Új segédlet a linóleum burkolóanyagok kiírásához

OTSZ 5.1 - burkolatok és tűzvédelmi követelmények
Elkészült az OTSZ 5.1 tűzvédelmi követelményeit ismertető kiadványunk

További hírek »

Tagjaink

PÁRTOLÓ TAGOK

 

Avers Fiber Kft
Fűr-Kovács Adrienn
E-mail: furkovacs.adrienn@aversfiber.com
Web: www.avers.hu

Küldetésünk az építőipar területén olyan innovatív megoldások, termékek fejlesztése és komplex szolgáltatások nyújtása, amelyek a piacon elérhető legkiválóbb minőséget képviselik. Partnereinkkel közösen gondolkodva találjuk meg a számukra leginkább megfelelő, testre szabott, egyedi, korszerű, biztonságos, idő- és költséghatékony megoldásokat.
Mindezekre a garancia a közel 30 év alatt megszerzett betontechnológiai, tervezési és alkalmazási tapasztalatunk, valamint az egységesen kiváló szakmai kiválóságot képviselő csapatunk.
Termék portfóliónk két részből tevődik össze: esztrich és egyéb betonszerkezetek korróziómentes megerősítése szolgáló saját gyártású építőipari szálak, illetve a másik fő szegmens a cementbázisú dekoratív kül- és beltéri bevonatok, terazzok forgalmazása.

Gerflor SAS
Gerflor Képviselet
Mezei Gábor Country Manager
Mobil: +36 20 828 6198
E-mail: gabor.mezei@gerflor.com
Web: www.gerflor.com

A Gerflor céget 1937-ben alapították Franciaországban és mára a világ egyik vezető melegburkolatokat gyártó és forgalmazó vállalatává vált.
A világ több, mint 100 országában vagyunk jelen termékeikkel, 16 gyártóbázissal rendelkezünk.
Egyesített megoldásainkkal a következő termékcsoportokban állunk a burkolók rendelkezésére:
padlóburkolatok, szegélyek, falvédők, kapaszkodók, falburkolatok, szennyfogó szőnyegek, lépcsőprofilok, eszközök, akadálymentesítők.
A padlóburkolatok terén pedig rendkívül széles a választék.
Nevezetesen: Homogén PVC, Heterogén PVC, ESD PVC, Csúszásgátló PVC, LVT, PVC sportpadlók, Juharfa sportpadlók, Linóleum padlók.
Jól ismert márkaneveink a Gerflor, Taraflex, Taralay, Mipolam, Connor, DLW, Romus, SPM, Gradus.
Termékeinket folyamatosan újítjuk meg és igazítjuk a piac igényeihez saját dizájnstúdióink segítségével. A termékeinket úgy fejlesztjük, hogy megfeleljenek a következő piaci szegmensek elvárásainak, így válva megkerülhetetlen szereplőinek az: ipar, iroda, kereskedelem, egészségügy, oktatás, sport, lakosság, közlekedés területének. A környezetvédelem kiemelten fontos cégünk életében és sikerrel növeljük folyamatosan az újrahasznosított alapanyagok hányadát a termékeinkben.

Laurum Kft.
E-mail: csaba.thaly@laurum.hu
Web: www.laurum.hu

Parafa és fa parketták,
Falburkoló és szigetelőanyagok forgalmazása és ragasztása
Wakol ragasztók,
Loba felületkezelő szerek forgalmazása

Mapei Kft.
Tel: +36-23-501-675
E-mail: feher.zita@mapei.hu
Web: www.mapei.hu

1937-ben Milanóban alapított Mapei, mára a világ legnagyobb gyártó cége az építőipari ragasztók, szigetelőanyagok és építőipari kemikáliák terén.
A Mapei a '60-as évektől kezdve nemzetközi terjeszkedési stratégiát követ, azért hogy közelebb kerüljön a helyi igényekhez, és hogy a szállítási költségeket minimálisra csökkentse.
Jelenleg a MAPEI Csoport a világ 5 kontinensén 27 országban tevékenykedik, és 67 leányvállalatból és 58 gyártóegységből áll.
A Mapei mindig nagy hangsúlyt fektetett a kutatásra és fejlesztésre.
A MAPEI éves forgalmának 5%-át fordítja kutatás-fejlesztésre minden évben, és munkatársainak 12%-a tevékenykedik a világ különböző pontjain működő kutató központjaiban.
A befektetésekre előirányzott költségvetés 70%-át fordítják olyan környezettudatos termékek fejlesztésére, amelyek a fenntartható környezetet szolgálják és megfelelnek a LEED követelményeknek.
A MAPEI olyan műszaki-kereskedelmi hálózatot és Műszaki Vevőszolgálatot, valamint ehhez kapcsolódó szolgáltatást épített ki, amely páratlan a világon.
Termékek a hidegburkolási munkákhoz
Termékek textil és rugalmas padlóburkolatokhoz
Termékek faanyagú burkolatok fektetéséhez
Termékek a cement- és műgyanta ipari padlókhoz
Hangszigetelési termékek
Építéskémiai termékek
Hőszigetelési termékek
Védő- és dekorációs falbevonatok
Vízszigetelő anyagok
Betonadalékszerek
Különleges mélyépítési termékek

Sika
Web: hun.sika.com

A Sika AG egy svájci, Baar székhelyű világszerte (84 országban) jelenlévő, speciális vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat. Termékei jelen vannak mind az építőipar (magas- és mélyépítés, mérnöki műtárgyak, stb.), mind a gyáripar (járműgyártás, nap- és szélerőművek, homlokzatépítés) területén. Legfontosabb termékei a betonadalékszerek, speciális habarcsok, tömítőanyagok és ragasztók, különféle csillapító- és erősítő anyagok, szerkezet megerősítő rendszerek, ipari padlók, valamint tető és vízszigetelő anyagok. A Sika AG éves árbevétele 2013-ban elérte az 5,140 milliárd svájci frankot.

A Sika AG-t Kaspar Winkler alapította 1910-ben. Egy szerény varga családban született, és elég korán áttelepült Ausztriából Svájcba. Ott fejlesztette ki a Sika-1-et, azt a gyorsan kötő vízszigetelő habarcsadalékszert, amelynek felhasználásával vízzáróvá tették a Gotthárd-alagútat, lehetővé téve ezzel a svájci vasúttársaság számára, hogy villamosítsa ezt a fontos kapcsolatot Észak- és Dél-Európa között. Kaspar Winkler felismerte a közelgő globális igényt „úttörő" adalékszereire, és elindította leányvállalatait szerte a világon. Már az 1930-as években 15 új Sika leányvállalat nyílt az építési vegyianyagok piacán Európában, az USA-ban, Argentínában, Brazíliában és Japánban.

Soudal Magyarország Kft.
Oltyán János Tel: +36 23 880 801; +36 70 336 3522 E-mail: ojanos@soudal.hu
Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Web: www.soudal.hu

A Soudal csoport, mint Európa legnagyobb független tömítő, ragasztó és poliuretán hab gyártója, egyaránt kínál megoldást a professzionális kivitelezők és barkács felhasználók számára.
Vic Swerts 1966-ban alapította a Turnhout-i székhelyű, jelenleg is belga családi vállalkozásként működő céget, amely mára nemzetközi vállalattá fejlődött és szakértővé az építőipar nyújtotta egyedi kihívásokban.
A csoport 5 kontinensen, 19 gyártóegységgel, 44 országban értékesítési irodával és világszerte több mint 3100 munkatárssal dolgozik az partnereiért. A hosszútávú jövőkép az innovációra, valós kutatási és fejlesztési befektetések és az alkalmazkodás a helyi piacok igényeihez eredményezik a Soudal csoport sikerét.
A több mint 20 éve alakult Soudal Magyarország Kft., a kiváló minőségű, megbízható megoldások mellett modern régiós raktárral, országos lefedettségű képviselői és viszonteladói hálózattal, valamint rugalmas és gyakorlatias szakmai támogatással segíti partnereit az ország bármely területén.

UZIN UTZ Magyarország Kft.
E-mail: info-hungary@uzin-utz.com, info@uzin.hu
Web: www.ufloor-systems.hu

Az UZIN csoport immáron több. mint 100 éve a burkolók profi partnere, a burkoláshoz szükséges termékek, segédanyagok, gépek, szerszámok teljes, kiváló minőségű skálájával áll partnerei rendelkezésére.
Komplett rendszereket kínálunk az aljzat előkészítéshez, hideg- és melegburkolatok, fapadló és parketta burkolatok fektetéséhez, felületvédelméhez, mindenfajta burkolat napi tisztításához, ápolásához, karbantartásához. Kínálatunkban megtalálható ezeken felül a professzionális gépek és kézi szerszámok teljes választéka. Márkáink, az UZIN, a PALLMANN, a WOLFF, az UNIPOX, a CODEX és az RZ révén tökéletes választ talál nálunk minden burkolással kapcsolatos kérdésre, feladatra. Mindemellett a minőség, innováció és a környezetvédelem elkötelezettjeként a lehető legkorszerűbb és legmegbízhatóbb termékeket kínáljuk.