Egyesületi hírek Újdonságok

A negyedik Hónap témája a honlapon
Letölthető Az esztrich - általános tájékoztató

A harmadik "Hónap témája" a honlapon
Elkészült és letölthető a veszélyes anyagokról készült "Figyelem, Veszély!" című kiadvány

Vegyi és veszélyes anyagok kezelése
Kiadványunk a burkolás során használt veszélyes anyagok besorolását és kezelését mutatja be

Áprilisi előadás az esztrichekről és ipari padlókról
A Magyar Mérnöki Kamara miskolci tagjai számára az Esztrich és Ipari Padló Egyesület valamint a Burkolástechnika Egyesület képviselői április folyamán előadást tartottak az esztrichekről és ipari padlókról. A résztvevők a program lezárásaként a helyszínen végzett keverésnek köszönhetően láthatták, hogyan lehet a ma ismert technológiák és anyagok segítségével nagy szilárdságú, öntömörödő finombetont előállítani.

Taktilis termékek
A második Hónap témája kiegészítéseként taktilis termékeket mutatunk be

További hírek »

Építési megoldások Cikkek

Napfényes magánszféra
A lehető legtöbb irányból érkező természetes fény, valamint a kül- és beltér harmonikus összekapcsolása volt a leghangsúlyosabb szempont a téglaburkolatú homlokzatairól, tiszta skandináv dizájn iránti elkötelezettségéről, valamint lapos- és magastetők kombinálásával létrehozott különleges téralkotásairól ismert KFS Építésziroda legújabb épületénél.

Tervlap.hu Cikkek

Közösségépítő templomegyüttes készül Dömsödön
A Váci Egyházmegye beruházásában a Nógrádterv Kft. (Guzmics György) tervezi a Szabadság utca 77. alatt épülő komplexumot, amely száz férőhelyes templomot, közösségi teret, továbbá egy plébániát is magában foglal. A nettó 299,65 millió forintos beruházás a Globo Menedzsment Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kivitelezésében valósul meg.

Tagjaink

PÁRTOLÓ TAGOK

 

Decor Floor Kft
Tel: +36-30-487-5639
Lovas Gusztáv: gusztav.lovas@decorfloor.hu
Vörös Péter: peter.voros@decorfloor.hu
Web: www.decorfloor.hu

A közel 20 éve alapított 100% magyar kézben lévő Decor Floor Kft, a régió egyik piacvezető burkolatforgalmazó vállalkozásává vált.
Mottónk, hogy különleges partnereiket különleges bánásmód illeti meg. A fal- és padlóburkolatok értékesítésén túl a tervezési és a kivitelezési fázisban is aktívan részt vesz a szakemberekből, álló profi csapatunk, így garantált a hosszantartó, professzionális végeredményt. Elégedett ügyfeleiknél nincs is jobb ajánlás. A Decor Floor Kft. az évek során a legkülönfélébb projektekben, irodaházaktól kezdve sport- és kórházi létesítményeken keresztül, számtalan étterem, kaszinó és hotel burkolása során bizonyította szakértelmét. Termékeink nagy része megtekinthető 230 nm-es burkolatválogató laborunkban, de egyéni igényeknek folyamatosan eleget téve bármelyik kollekcióból biztosítunk mintadarabokat.
Széles termékkínálatunk köszönhetően nem kell kompromisszumokat kötni, hiszen gyártóin közel 65 000 terméke közül megtaláható mindaz, ami műszakilag és esztétikailag is tökéletesen illik az adott projekthez. Kiemelt gyártóink: Modulszőnyeg: Milliken, Modulyss Hidegburkolat: Florim, Mirage, Marazzi, Laminam, Kerlite Design PVC: Gerflor Sportpadló: Gerflor, Junckers

Laurum Kft.
E-mail: csaba.thaly@laurum.hu
Web: www.laurum.hu

Parafa és fa parketták,
Falburkoló és szigetelőanyagok forgalmazása és ragasztása
Wakol ragasztók,
Loba felületkezelő szerek forgalmazása

Mapei Kft.
Tel: +36-23-501-675
E-mail: feher.zita@mapei.hu
Web: www.mapei.hu

1937-ben Milanóban alapított Mapei, mára a világ legnagyobb gyártó cége az építőipari ragasztók, szigetelőanyagok és építőipari kemikáliák terén.
A Mapei a '60-as évektől kezdve nemzetközi terjeszkedési stratégiát követ, azért hogy közelebb kerüljön a helyi igényekhez, és hogy a szállítási költségeket minimálisra csökkentse.
Jelenleg a MAPEI Csoport a világ 5 kontinensén 27 országban tevékenykedik, és 67 leányvállalatból és 58 gyártóegységből áll.
A Mapei mindig nagy hangsúlyt fektetett a kutatásra és fejlesztésre.
A MAPEI éves forgalmának 5%-át fordítja kutatás-fejlesztésre minden évben, és munkatársainak 12%-a tevékenykedik a világ különböző pontjain működő kutató központjaiban.
A befektetésekre előirányzott költségvetés 70%-át fordítják olyan környezettudatos termékek fejlesztésére, amelyek a fenntartható környezetet szolgálják és megfelelnek a LEED követelményeknek.
A MAPEI olyan műszaki-kereskedelmi hálózatot és Műszaki Vevőszolgálatot, valamint ehhez kapcsolódó szolgáltatást épített ki, amely páratlan a világon.
Termékek a hidegburkolási munkákhoz
Termékek textil és rugalmas padlóburkolatokhoz
Termékek faanyagú burkolatok fektetéséhez
Termékek a cement- és műgyanta ipari padlókhoz
Hangszigetelési termékek
Építéskémiai termékek
Hőszigetelési termékek
Védő- és dekorációs falbevonatok
Vízszigetelő anyagok
Betonadalékszerek
Különleges mélyépítési termékek

UZIN UTZ Magyarország Kft.
E-mail: info-hungary@uzin-utz.com, info@uzin.hu
Web: www.ufloor-systems.hu

Az UZIN csoport immáron több. mint 100 éve a burkolók profi partnere, a burkoláshoz szükséges termékek, segédanyagok, gépek, szerszámok teljes, kiváló minőségű skálájával áll partnerei rendelkezésére.
Komplett rendszereket kínálunk az aljzat előkészítéshez, hideg- és melegburkolatok, fapadló és parketta burkolatok fektetéséhez, felületvédelméhez, mindenfajta burkolat napi tisztításához, ápolásához, karbantartásához. Kínálatunkban megtalálható ezeken felül a professzionális gépek és kézi szerszámok teljes választéka. Márkáink, az UZIN, a PALLMANN, a WOLFF, az UNIPOX, a CODEX és az RZ révén tökéletes választ talál nálunk minden burkolással kapcsolatos kérdésre, feladatra. Mindemellett a minőség, innováció és a környezetvédelem elkötelezettjeként a lehető legkorszerűbb és legmegbízhatóbb termékeket kínáljuk.